Informatievoorziening

Zeker in een grote parochie als de parochie Sint Joris, wat een gebied omvat van alles ten zuiden van de spoorlijn in Eindhoven, is communicatie van eminent belang.

Parochieblad

Sinds de fusie en daarmee oprichting van de parochie Sint Joris hebben we ervoor gekozen om ons “parochieblad” niet in een compleet eigen gemaakt blad te publiceren. Wij zagen voordelen in het grotere bereik van publicatie van  de parochieactiviteiten en ook een bezinnend woord in een weekendblad, of weekblad uit de regio. Vanaf oktober 2017 zal de publicatie voortaan plaatsvinden in Groot Eindhoven. Het is bedoeld als een dienst aan u om te weten wat er in de parochie Sint Joris allemaal te doen is, waar we voor bidden, hoe we ons christen zijn in de stad en de omgeving waar proberen te maken.

030informatiebulletinInformatiebulletins

Naast deze algemene informatie, die in principe voor iedereen bereikbaar zou moeten zijn, verschijnt er ook elk eerste weekend van de maand per kerkgebouw nog een eigen informatiebulletin achter in de kerk. Hierin vindt u de familieberichten en relevante informatie voor de vieringen van de betreffende kerk.

Parochiegids

Daarnaast is er ook nog de parochiegids. Hierin zijn de belangrijkste gegevens verzameld vooral voor hen die het fijn vinden om te lezen uit een handzaam boekje en niet zozeer van de digitale informatie voorziening zijn.  De parochiegids is gratis af te halen op de verschillende KWC’s, ze liggen achter in de kerkgebouwen. Klik hier voor de digitale versie van 2017-2018

Centrale redactie

Een centrale redactie draagt zorg voor alle communicatiemiddelen waaronder ook deze website behoort. Voor de illustraties bij de verschillende nieuwsfeiten is er een werkgroep van vrijwillige fotografen geformeerd.

Vindt u dat publiciteit en communicatie een aantrekkelijke taak voor u zou kunnen zijn om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor de parochie, meldt u zich dan aan bij de redactie.
Ook andere op- en of aanmerkingen betreffende de inhoud van de berichtgeving in Groot Eindhoven, de informatiebulletins of deze website kunt u doorgeven aan de redactie.