Cursus Vorming en Coaching

Aanmelding cursus Vorming & Coaching kinderwerk tot 1 augustus aanstaande.

Het doel is vorming en praktische tips te ontvangen om met meer vuur en beter het katholieke geloof te kunnen doorgeven aan kinderen en tieners. De cursus is bedoeld voor (toekomstige) begeleiders die werken met kinderen en tieners in de parochie, zoals bijvoorbeeld de kinderwoorddienst of de tienergroep. Daarbij is de cursus ook gericht op ouders die zoeken naar handvatten om het geloof aan hun kind(eren) door te geven.

De data van de cursus Vorming & Coaching kinderwerk zijn:

Woensdag 13 september 20.00 uur – 22.00 uur
Woensdag 4 oktober 20.00 uur – 22.00 uur
Woensdag 25 oktober 20.00 uur – 22.00 uur
Zaterdag 11 november 09.30 uur – 15.00 uur (!)
Woensdag 29 november 20.00 uur – 22.00 uur
Woensdag 20 december 20.00 uur – 22.00 uur

Locatie is de St. Jorislaan 51, Eindhoven. Als u zich aanmeldt voor de cursus, wordt verwacht dat u alle 6 bijeenkomsten van de cursus aanwezig bent, omdat we ook als groep een leerproces doormaken.

De kosten van de cursus bedragen € 90,00 euro per persoon (inclusief materiaal, koffie/thee en coaching). Voor diegenen die tot de St. Joris parochie behoren geldt een subsidieregeling van € 70,00 euro per persoon; daarmee komt de eigen bijdrage voor de cursus op € 20,00 per persoon.
Mocht u van buiten de St. Jorisparochie komen, informeer dan bij uw eigen parochie voor de sponsormogelijkheden.

Dan krijgt u een aanmeldingsformulier toegestuurd, waarin u onder andere kunt aangeven wat u graag wilt leren tijdens het vormingstraject. Hiermee zal zo veel mogelijk rekening worden gehouden bij het geven van de cursus. Met dit aanmeldingsformulier meldt u zich officieel aan voor de cursus.

Voor meer informatie over de cursus: download hier de folder.

U kunt zich voor de cursus opgeven tot 1 augustus 2017.

Mocht er veel belangstelling zijn voor de cursus, dan is Samuel Advies bereid een tweede cursus op te starten, met name voor mensen die van buiten de St. Joris parochie komen.