Dank je wel vrijwilligers!

Vrijwilligers, aan het eind van dit werkjaar willen wij u traditiegetrouw danken voor uw waardevolle inzet voor onze parochie en u en uw eventuele partner uitnodigen voor een gezellige feestelijke middag.

Op zaterdag 24 juni verwachten wij u graag in de locatie van het KWC Gestel aan de Hoogstraat 297, waar parkeermogelijkheid op het eigen terrein en in de directe omgeving tot uw beschikking staat.

U bent daar van harte welkom vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur!

Aanmelding voor vrijwilligersmiddag
Om u op gepaste wijze van een hapje en een drankje te kunnen voorzien vragen wij u vriendelijk om u tijdig aan te melden. Alleen of met twee.
Gelieve ons uw aanmelding uiterlijk 18 juni toe te zenden: Dit kan door het sturen van een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, eventuele partner en uw kerkwijk. We hopen dat u in de gelegenheid bent om op deze uitnodiging in te gaan en zien u dan ook graag 24 juni op onze vrijwilligersmiddag.