Gezamenlijk de vakantie inluiden!

We willen jullie hierbij uitnodigen, om samen het schooljaar af te sluiten op zondag 16 juli na de mis van 11.00 uur in de St Joriskerk.

Na de koffie zullen we samen lunchen. (In tegenstelling tot wat jullie gewend zijn, hoeven jullie geen eten mee te brengen!) We willen de tijd nemen om samen God te bedanken voor al het goeds wat hij ons het afgelopen jaar heeft gegeven en voor elkaar en andere gezinnen bidden. Iedereen is welkom!

Paus Franciscus heeft het tenslotte zelf gezegd:
"De kerk is een familie, samengesteld uit gezinnen, voortdurend verrijkt door het leven van alle huiskerken... in dit perspectief zal het zeker een kostbaar geschenk voor de kerk van vandaag zijn, om ook de wederkerigheid tussen gezin en kerk te overwegen: de kerk is een goed voor het gezin, het gezin is een goed voor de Kerk." Amoris laetitia 87

Groetjes en tot zondag!
Familie Shutsia, familie Appel en familie Canters