Welkom pater Alexis

Vanaf 1 oktober zal pater Alexis Ndzalouma (1982) stage gaan lopen in onze parochie.

010AlexisPater Alexis is een medebroeder van fahter John uit de gemeenschap van de congregatie van de Spiritijnen van de Willem de Bruijnstraat en is twee jaar geleden, heel vlak na zijn priesterwijding naar Nederland gekomen.

Zaterdag 30/9 en zondag 1/10 zal hij in enkele kerken al meevieren en zich kort voorstellen.

Hij zal voor de komende maanden vooral meelopen met pastoor Wilmink om verder kennis te maken met het Nederlandse pastoraat, of beter met de Nederlandse mentaliteit in de parochie. Het is voor hem tevens een uitstekende mogelijkheid om de Nederlandse taal te leren. We wensen hem een hele goede tijd hier bij ons

Pater Alexis, heel hartelijk welkom!