Vrijwilligers gezocht

De eerste vrijwilligers hebben zich gemeld, maar de parochie is nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor in verschillende kerken!

We zoeken vrijwilligers voor de volgende taken:

St. Martinuskerk:

• Weekdagen: Een koster, ook voor uitvaarten.
  • Zondagen (en eventueel weekdagen) Lectoren

St. Catharinakerk:

• Zondagmorgen vanaf 09.00 uur koffiezetters/-schenkers voor de Mis van 09.30 uur. Tot ongeveer 12.00 uur.

St. Joriskerk:

• Vrijdagmorgen van 09.00-12.00 uur interieur van de kerk schoonmaken samen met andere vrijwilligers. Met om 10.00 uur een gezellig koffiemomentje.
  • Vrijdagmorgen: Bloemen verzorgen. Wilt u graag bloemen verzorgen, maar kunt u niet op vrijdagmorgen dat is een andere dag ook bespreekbaar, de tijdsbesteding is wisselend.
  • Zondagmorgen: 2 Chauffeurs om vóór de Mis van 11.00 uur, 1 keer in de 5 weken parochianen op te halen die in de buurt van de Joriskerk wonen maar niet meer zelfstandig naar de kerk kunnen komen. Het ophalen duurt ongeveer 20 min. In onderling overleg eventueel koffie drinken na de Mis en ze weer naar huis brengen.

Voelt u zich geroepen om een van deze of meerdere functies in te willen vullen, meldt u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 040 211 04 67.
U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek.