Info avond WJD 2019

De grootste jongerenmeeting van 2019 zal weer georganiseerd worden door de Kerk, dit jaar in Panama.

Al tientallen jaren organiseert de Kerk telkens in een ander land en continent deze meeting speciaal voor de jongeren!
Als jij ook het verlangen hebt om echt meer te weten te komen over de grote vragen in het leven en dat zijn tegelijkertijd dikwijls levensvragen – dan is deze reis een geweldige kans voor jou/jullie!
Vanuit Nederland richten we ons dit keer vooral op de Young-professionals. Er zijn verschillende reisformules voorbereid voor deze grote meeting met de jonge wereldkerk.

Een speciale infoavond zaterdag 16 juni om 20.00 uur op het Pastoraal centrum aan St. Jorislaan. Meer info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.