De Alpha cursus komt er weer aan!

De voorbereidingen voor de nieuwe interkerkelijke Alpha najaar 2018 zijn in volle gang.

Voor de 13e keer organiseren de St. Joris- en de St. Petrus-parochie, de Kruispuntgemeente, de Emmaüskerk, De Lichtstad, de Brug en de Schootsekerk gezamenlijk een Alpha cursus. De afgelopen jaren zijn we steeds weer bemoedigd door wat God heeft gedaan tijdens en door de interkerkelijke Alpha in Eindhoven: deelnemers geven bijvoorbeeld aan dat hun geloof meer is gaan leven, dat ze Jezus hebben leren kennen als hun Redder, dat ze rust hebben gevonden, dat het christelijk geloof relevant is geworden voor hun leven, dat ze verder op zoek willen gaan. Steeds opnieuw vinden mensen de weg naar de Alpha. En steeds opnieuw zijn er mensen in de deelnemende kerken, die willen bidden voor de Alpha en de deelnemers, en die willen koken.

Ook nu weer willen we u en jou graag inschakelen bij de Alpha! Wat willen we u vragen?

1. Wilt u erover nadenken of u iemand weet in uw omgeving die u zou kunnen uitnodigen voor de Alpha, of bent u of jij zelf geïnteresseerd? In de kerk liggen folders over de Alpha.

2. Wilt u (weer) meebidden voor de Alpha en de deelnemers? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u wordt op de hoogte gehouden van de stand van zaken en gebedspunten.

3. Wilt u een keer koken en/of afwassen voor een alpha-avond? In de hal van de kerk hangt t.z.t. een formulier waarop u kunt aangeven op welke avond u dit zou kunnen doen.

Alpha-informatieavond: Dinsdag 11 september, Het Schootskwartier, Schootsestraat 47, 5616 RB Eindhoven.

De avond begint om 20.00 uur en iedereen is van harte welkom voor een vrijblijvende introductie op de Alpha en gelegenheid om erover na te praten na afloop. Naast uitleg over de inhoud en de opzet van de cursus zullen enkele cursisten, die eerder de Alpha hebben gevolgd, vertellen hoe ze dit beleefd hebben.

010AlphabijeenkomstAanvang cursus: Dinsdag 18 september 2018, en zal vervolgens wekelijks plaatsvinden tot begin december. De cursus is gratis.

Elke cursusavond begint om 19.00 uur met een warme maaltijd en loopt door tot 21.30 uur.

Locatie: Het Schootskwartier, Schootsestraat 47, 5616 RB Eindhoven.

Voor meer informatie: Lees de folder of neem contact op met Arend & Tine Kastelein (06 83 90 14 35).