Alpha-cursus weer van start!

Komt u ook samen met uw collega, vriend(in) of familie?

Ruim 280.000 mensen in Nederland hebben al een Alpha-cursus gevolgd. De cursus wordt in meer dan 800 plaatsen gegeven door kerken van verschillende denominaties. De Alpha-cursus biedt in 12 avonden en 1 weekend een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof. Het biedt mensen op een ontspannen manier de gelegenheid om meer te leren over het christelijk geloof.

Alphameisje

Om verwarring te voorkomen
In de Petrusparochie wordt aan twee Alpha-cursussen meegedaan. In het kader van Rebuilt wordt er een extra Alpha-cursus gehouden, hier kunt u zich niet zomaar voor aanmelden. Maar voor iedereen is er de interkerkelijke Alpha-cursus, waar pastor Norbert Schallenberg aan deelneemt als teamlid. Voor deze cursus willen we u ALLEN van harte uitnodigen. We hopen dat u in groten getale komt!

Informatie
De Alpha-informatieavond vindt plaats op dinsdag 10 september en wordt gehouden in het Schoots kwartier, Schootsestraat 47 (naast de kerk). De toegang is gratis. De avond begint om 20.00 uur en iedereen is van harte welkom. Enkele cursisten die eerder de Alpha-cursus hebben gevolgd, zullen vertellen hoe ze dit beleefd hebben, er worden presentaties gegeven en na afloop kunnen we nog wat napraten.

Start Cursus

Na de informatieavond, begint de Alpha-cursus echt. Dat is op 17 september om 19.00 uur in het Schoots kwartier. De avond begint dan – heel gezellig – met een gezamenlijke warme maaltijd. Die warme maaltijd is er iedere cursus-avond.

Een Alpha-cursus organiseren kunnen we niet alleen, daar hebben we uw hulp voor nodig.

Wat kunt u doen
Bid voor nieuwe Alpha-deelnemers. U kunt zich als bidder aanmelden
Nodig uw vrienden, familie, bekenden uit voor de Alpha-cursus en kom met hen mee naar de Alpha-informatieavond.
Misschien wilt u meehelpen bij de organisatie. We hebben nog koks en afwassers nodig. Wilt u meedoen neem dan contact op met pastor Norbert Schallenberg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u meer weten over de Alpha-cursus, kijk dan op www.alphanederland.org
Voor meer informatie over de cursus kunt u contact opnemen met Arend Kastelein, telefoon 06-83901435.