f

Vormsel

VormselZou je je vormsel doen?

Een groepje tieners doet ook dit jaar het vormsel, waarom toch?  Voor tieners en -voor de ouders- is de motivatie niet zo gemakkelijk onder woorden te brengen. De toediening van het Vormsel is de bevestiging door God met de gave van zijn Geest voor jou! Hij rust de mens toe om sterk te staan door de kracht van zijn Heilige Geest midden in onze samenleving.

Voorbereiding

In het sacrament van het Vormsel ontvangen de jongeren de bijzondere hulp van de Heilige Geest. Hij helpt hen om het geloof een echte plek te geven in het leven van iedere dag en schenkt de kracht om zo nodig voor hun geloof uit te komen. Als een kind zich laat vormen kiest het er zelf voor om volwaardig lid van de katholieke kerkgemeenschap te worden.

Vormsel 2019

De informatie avonden voor ouders en vormelingen worden gehouden op 2 en 3 oktober op het pastoraal centrum aan de St. Jorislaan 51 om 20.00 uur.
Graag even melden dat u komt (i.v.m. koffie etc.) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wilt u dan duidelijk vermelden: Aanmelding Info-avond Vormsel en de door u gekozen datum, uw naam en de naam van de vormeling.

Het vormsel is gepland op zondag 9 juni 2019.