Digitale adventskalender voor gezinnen

010AdventskalenderHet team familiepastoraat van het bisdom ’s Hertogenbosch wil graag juist in deze tijd van allerlei beperkingen, samen met de gezinnen uit het bisdom op weg gaan naar die kleine stal in Bethlehem waar ook dit jaar in de donkere nacht Jezus geboren zal worden.
Klik hier voor de Adventskalender

Kerken en hun geschiedenis

"Gemeenschap in Christus. Gemeenschap van mensen voor mensen."

Centraal in onze Gemeenschap staan diverse plaatsen waar wij als gelovigen bijeen komen om samen het geloof te vieren: de kerkgebouwen. Zoals Jezus met zijn volgelingen naar de bovenzaal ging, daar het brood nam en brak en de beker wijn deelde.

Onderstaand vindt u beschrijvingen over voormalige parochies, kerken die reeds gesloten zijn en kerken die open zullen blijven. Deze informatie is opgesteld op basis van algemeen toegankelijke informatie en eigen beschrijvingen.