f

Digitale adventskalender voor gezinnen

010AdventskalenderHet team familiepastoraat van het bisdom ’s Hertogenbosch wil graag juist in deze tijd van allerlei beperkingen, samen met de gezinnen uit het bisdom op weg gaan naar die kleine stal in Bethlehem waar ook dit jaar in de donkere nacht Jezus geboren zal worden.
Klik hier voor de Adventskalender

Startdag vrijwilligers gaat helaas niet door

Normaal gesproken zou op deze plek een uitnodiging hebben gestaan voor u allen, om op 24 oktober aanstaande deel te nemen aan een lekkere en gezellige lunch in Gemeenschapshuis De Lievendaal in het stadsdeel Strijp.

We hadden daarbij al rekening gehouden met vaste zitplaatsen op een veilige afstand van elkaar, zoals ze dat noemen: Coronaproof.

Helaas nemen de besmettingen met het Covid-19 virus de laatste tijd dermate toe, dat wij het niet meer aandurven, een dergelijke bijeenkomst op een veilige manier te organiseren. Wij hebben dan ook het Parochiebestuur moeten adviseren, de vrijwilligersdag dit jaar niet door te laten gaan.

Wij hopen natuurlijk dat we deze dag in 2021 dubbel en dwars kunnen inhalen en wij zien ernaar uit, om u dan allemaal in goede gezondheid weer te mogen ontmoeten.

Wij houden u op de hoogte.

Met hartelijke groet, namens de stuurgroep vrijwilligers,

Gerry Diederen, voorzitter