Alpha-cursus

In september start er weer een nieuwe Alpha-cursus. Deze cursus is een gezamenlijk initiatief van enkele protestantse gemeenten en de St. Joris- en de St. Petrusparochie.

Ook als u regelmatig naar de kerk gaat is het zeker de moeite waard om eens een cursus mee te maken. U hoort dingen die u tijdens een viering in de kerk niet te weten komt!
Deelnemers aan de Alpha-cursus maken in circa tien bijeenkomsten kennis met de kernpunten van het christelijk geloof. De volgende thema’s worden onder meer besproken: wie is Jezus, waarom bidden, hoe lees je de Bijbel?

Waar: De cursus is gratis en vindt plaats in de het Schootskwartier, achter de Schootsekerk, Schootsestraat 47, Eindhoven. Iedere avond begint met een gezamenlijke maaltijd, waarna een inleiding volgt waarover met elkaar verder kan worden gepraat.
Aanvang cursus: De cursus start op dinsdag 21 september en vindt vervolgens eenmaal per week plaats tot begin december.
Infoavond: Op dinsdag 14 september om 20.00 uur is er in het Schootskwartier een informatieavond waarin uitleg wordt gegeven over de inhoud en de opzet van de cursus. U kunt dan vrijblijvend kennismaken en beslissen of u al dan niet wilt deelnemen.
Meer informatie: u kunt contact opnemen met Arend Kastelein (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).