Voorbereiding eerste heilige Communie

Het hoogtepunt van de week vieren wij als parochie op zondag, de dag van Jezus’ opstaan uit de dood. We vieren dan het sacrament van de eucharistie.

Om zich hierop voor te bereidden krijgen, kinderen vanaf groep 4 van de basisschool, door de parochie een speciaal voorbereidingsproject aangeboden. Met de ouders en voorbereidingsgroepen wordt deze voorbereiding gegeven voor de stadsdelen Tongelre, Stratum Binnenstad, Gestel en van Strijp in het Pastoraal Centrum Sint Jorislaan 51. Er zullen twee voorbereidingsgroepen zijn: één op dinsdagmiddag en één op woensdagmiddag. Beide van 15.45 uur tot 17.00 uur.

Speciale info-avonden voor ouders van kinderen uit groep 4 van de basisschool (of hoger) op 14, 20 en 22 september om 20.00 uur. Tijdens deze avonden krijgt men de informatie en kan men zich inschrijven.
Locatie van de informatieavonden: Pastoraal Centrum, Sint Jorislaan 51.

Data eerste communie 2022: 18 en 19 juni 2022 om 11.00 uur in de Sint Joriskerk.