Voorbereiding heilig Vormsel

Voor de hele parochie (stadsdelen Strijp, Gestel, Stratum Tongelre en Binnenstad) is er één voorbereidingstraject op het ontvangen van het Vormsel.

Een belangrijke en laatste stap waarmee je bevestigt bij Christus en de Kerk te willen horen en waardoor je bevestigd wordt om de zending in de wereld van dit uur in Christus’ Naam waar te kunnen maken. In ruim tien bijeenkomsten, verdeeld over het schooljaar, bereiden we dit belangrijke sacrament voor. Een geweldig interessante en interactieve voorbereiding. Begeleiding: pastoor René Wilmink

Speciale info-avonden voor ouders en vormelingen met meer informatie over de betekenis van het sacrament, het verloop van de voorbereiding en allerlei praktische zaken: 12 en 13 oktober om 20.00 uur.
Locatie van de informatieavonden: Pastoraal Centrum, Sint Jorislaan 51.

Datum vormselviering: 5 juni 2022 om 11.00 uur Sint Joriskerk door Deken René Wilmink.