f

Kerstactie 2021

Een Kerstactie 'voor en door parochianen' om rond Kerstmis ouderen, zieken en eenzame mensen een hart onder de riem te steken.

Wat is de bedoeling:

Er worden Kersttasjes samengesteld vanuit de parochie, met een noveenkaars, een Kerstkaart en eventueel een mooie Kerstkleurplaat.

Iedereen die wil, kan zich opgeven om één of meerdere tasjes op te halen en aan te vullen met iets moois en/of iets lekkers. We denken hierbij aan een mooie (zelfgemaakte) Kerstkaart, een mooi ingekleurde Kerstkleurplaat, een Kerststukje, iets lekkers enzovoort.

De Kersttasjes kunnen op zondag 12 december na de Mis van 11.00 uur in St. Joriskerk tot 14.00 uur worden afgehaald bij het Pastoraal Centrum aan de St. Jorislaan 51, te Eindhoven.

Bij ieder tasje zit het adres van degene die je hiermee blij kunt maken, en we willen je vragen daar het Kersttasje voor Kerstmis (overdag) te bezorgen.

Wil jij, of jouw gezin ook meedoen aan deze Kerstactie?

Geef je naam, telefoonnummer en e-mailadres met het aantal Kersttasjes waarvoor jij wilt zorgen door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit s.v.p. uiterlijk 7 december a.s.

Als je zelf ook mensen kent die graag een Kersttasje zouden krijgen, geef de naam en het adres even door dan wordt diegene aan de lijst toegevoegd, met indien gewenst, jouw naam als bezorger.