f

Informatieavonden Heilig Vormsel 2023

De informatieavonden over de voorbereiding op de ontvangst van het H. Vormsel in 2023 vinden plaats op dinsdag 4 oktober en woensdag 5 oktobert, aanvang om 20.00 uur, op het pastoraal centrum aan de St. Jorislaan 51.

Informatieavonden voor het Vormsel

Dit jaar zijn er twee avonden waarop de ouders van toekomstige vormelingen geïnformeerd worden over de voorbereiding op de ontvangst van het H. Vormsel in 2023. De avonden zijn bedoeld voor ouders én de toekomstige vormelingen. Er wordt informatie gegeven over de betekenis van het sacrament, het verloop van de voorbereiding en allerlei praktische zaken.

De ontvangst van het Vormsel is een belangrijke en laatste stap waarmee je bevestigt bij Christus en zijn Kerk te willen horen. Je wordt bevestigd om de zending in de wereld van dit uur in Christus’ naam waar te kunnen maken. In ruim tien bijeenkomsten, verdeeld over het schooljaar, bereiden we dit belangrijke sacrament voor. Een geweldig interessante en interactieve voorbereiding. Pastoor René Wilmink begeleidt dit project.

De informatieavonden vinden plaats op dinsdag 4 oktober en woensdag 5 oktober, aanvang om 20.00 uur, op het pastoraal centrum aan de St. Jorislaan 51.

Beide data gelden voor de hele St. Jorisparochie (de stadsdelen  Strijp, Gestel, Binnenstad, Stratum en Tongelre). U kunt kiezen uit één van deze avonden.

Wanneer u aan een van deze avonden wilt deelnemen, dan dient u zich aan te melden via het speciale mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  In de aanmelding s.v.p. vermelden: aanmelding  Info-avond Vormsel, de door u gekozen datum, uw naam en de naam van de vormeling.