f

Bedevaart naar Lourdes

Onze parochie organiseert samen met parochie Eindhoven-Noord een bedevaart naar Lourdes. Deze bedevaart is 21 tot en met 26 september. Op 15 april is een informatie-avond. 

De St. Petrus parochie van Eindhoven-Noord en onze parochie organiseren dit jaar samen een bedevaart naar Lourdes. Deze bedevaart is van 21 tot en met 26 september. De reis vindt plaats per vliegtuig vanaf vliegveld Maastricht - Aachen.
Deze reis is heel geschikt voor pelgrims met een beperking. Het verblijf is in een driesterren hotel met zorg. Ook is er de beschikking over enkele plaatsen in het “Accueil  Notre Dame”, dat in het Heiligdom ligt en waar medische verzorging beschikbaar is.
De organisatie van de reis is in handen gelegd van “Het Huis voor de pelgrims.” Pastor Ad Verest van de St. Petrus parochie is verantwoordelijk voor de geestelijke verzorging.

Meer informatie en inschrijven
Zaterdag 15 april is een bijeenkomst voor belangstellenden waarin informatie over deze pelgrimstocht wordt gegeven en waar u zich eventueel ook al kunt inschrijven. U kunt dan met elkaar kennis maken, vragen stellen en de inschrijfprocedure bespreken. Verder kunt u horen hoe het reisprogramma van deze pelgrimage eruit ziet.
De bijeenkomst vindt plaats in het Parochiecentrum, Jorislaan 51 en begint om 14.00 uur.
Voor vragen en hulp kunt u terecht bij Hans Lapré 06 53312926; email:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.