f

Informatieavonden Eerste communie 2024

Dit jaar zijn er twee avonden waarop de ouders van toekomstige communicantjes informatie kunnen krijgen over de voorbereiding op de viering van de eerste communie 2024. Het voorbereidingstrajact voor de eerste communie staat open voor kinderen vanaf de leeftijd van groep 4.

Op deze avonden beantwoordt het pastoraal team van de Sint Jorisparochie allerlei vragen zoals: wat is het belang van de eerste communie, waarom zouden we meedoen, of juist niet?, wat wordt er aangeboden, waarover gaat het feitelijk, wat wordt er van u als ouders gevraagd? Allerlei vragen, ook van praktische aard, zullen worden beantwoord en natuurlijk is er alle ruimte voor uw eigen vragen en onderlinge ontmoeting.
Verder krijgt u een aanmeldformulier.

De informatieavonden vinden plaats op dinsdag 12 september en woensdag 13 september, aanvang om 20.00 uur, op het pastoraal centrum aan de St. Jorislaan 51. Beide data gelden voor de hele St. Jorisparochie (de stadsdelen  Strijp, Gestel, Binnenstad, Stratum en Tongelre). U kunt kiezen uit één van deze avonden.
Wanneer u aan een van deze avonden wilt deelnemen, dan dient u zich aan te melden via het speciale mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In de aanmelding s.v.p. vermelden: aanmelding  Info-avond Eerste communie, de door u gekozen datum, uw naam en de naam van uw kind.

De vieringen van de Eerste communie 2024 vinden plaats op 25 en 26 mei.