f

Informatieavonden H. Vormsel 2024

Dit jaar zijn er twee avonden waarop de ouders van toekomstige vormelingen én de vormelingen informatie kunnen krijgen over de voorbereiding op de ontvangst van het H. Vormsel in 2024. De avonden zijn bedoeld voor ouders én de toekomstige vormelingen. Er wordt informatie gegeven over de betekenis van het sacrament, het verloop van de voorbereiding en allerlei praktische zaken.

De ontvangst van het Vormsel is een belangrijke en laatste stap waarmee je bevestigt bij Christus en zijn Kerk te willen horen. Je wordt bevestigd om de zending in de wereld van dit uur in Christus’ naam waar te kunnen maken. In ruim tien bijeenkomsten, verdeeld over het schooljaar, bereiden we dit belangrijke sacrament voor. Een geweldig interessante en interactieve voorbereiding. Pastoor René Wilmink begeleidt dit project.

De informatieavonden vinden plaats op woensdag 20 en donderdag 21 september, aanvang om 20.00 uur, op het pastoraal centrum aan de St. Jorislaan 51.

Beide data gelden voor de hele St. Jorisparochie (de stadsdelen Strijp, Gestel, Binnenstad, Stratum en Tongelre). U kunt kiezen uit één van deze avonden.

Wanneer u aan een van deze avonden wilt deelnemen, dan dient u zich aan te melden via het speciale mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  In de aanmelding s.v.p. vermelden: aanmelding Info-avond Vormsel, de door u gekozen datum, uw naam en de naam van de vormeling.

De viering van het H. Vormsel vindt in 2024 plaats op 12 mei samen met vicaris-generaal Th. Lamers.