Mobile logo
Agen­daNieuwsOver ons
Parochiebedevaart naar Dokkum article image
12-4-20241 min lezen

Pa­ro­chie­be­de­vaart naar Dok­kum

Op zaterdag 8 juni maakt parochie St. Joris een bedevaart naar Dokkum

De parochiebedevaart gaat dit jaar naar Dokkum. De bedevaart vindt plaats op zaterdag 8 juni. Zoals velen vroeger op school geleerd hebben, is Dokkum de plaats waar de H. Bonifatius en ongeveer 50 van zijn volgelingen in 754 is vermoord. Bonifatius behoort tot de eerste missionarissen van ons land. Ter nagedachtenis aan hem is in Dokkum een bijzondere bedevaartkerk met processiegang gebouwd. Deze kerk zullen we natuurlijk bezoeken en we krijgen er ook uitleg van een gids. Verder bevat het programma een gezamenlijke eucharistieviering, een lunch en een gezamenlijk gebed. 

De reis vindt plaats per touringcar, vertrek om 07.30 uur en verwachte terugkomst om circa 19.30 uur. Aangezien de parochie de kosten van de busreis voor haar rekening neemt, bedraagt de eigen bijdrage voor deze bedevaart slechts € 10,-. p.p. (overmaken op NL36 INGB 0001 1284 52)

U kunt zich aanmelden op: info@parochiesintjoris.nl met opgave van naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen u wilt gaan. Natuurlijk kunt u zich ook telefonisch aanmelden op ons pastoraal centrum. De bijdrage van € 10,- kunt u overmaken op het rekeningnummer van onze parochie.

An­der nieuws

null

Pastoraal centrum

Sint Jorislaan 51,

5614 AA Eindhoven

© 2024 R.K. Parochie Sint Joris - Alle rechten voorbehouden.
Website ontwikkeld door Visual Capture | Fotografie door GetitonPicture